Hööks nya favvisar


Reflexkoppel 1.8 m. 99:- 
Snyggt koppel med bra reflexer, Gillar det starkt för att det är så sjukt snyggt och väldigt smidigt koppel och många läckra färger ;)
 
 
Reflexhalsband 49:-
Så gaalet snyggt, I LOVE IT, Mjukt ludd för hunden som motverkar skav samt en snygg bred reflex. Tänk det halsbandet till det kopplet ovanför och outfiten är KOMPLETT för hunden, Säger det igen LOVE IT.
 
 
 
Halsband Showmaster 49:-
Ännu ett supersnyggt halsband med coola randiga färger som sticker ut i hösten alla färger. Snyggt snyggt snyggt helt enkelt. Lätt att bara ta på och dra till stallet eller på en promenad. Like it!
 
 
Aachenträns CH 369:-
Asså detta tränset, DÖÖR! Så snyggt och det tvådelade pannbandet gör lixom ALLT. Snyggaste tränset på hööks just nu och kommer HELT KLART köpa detta i svart när jag har pengar. 
 
 
Stalltäcke Showmaster 399:-
Kan inte säga annat än ett stilrent snyggt täcke som sticker ut i mängden, Skulle helt klart ha detta om täckesbyte ingick i mitt stall men tyvär inte, Galet snyggt oavsett vad haha. Den lilla extra detaljen vid manken med ludden gör det bara så mycket snyggare.
 
 
Lädergrimma JH collection 289:-
Grimma med snygga stilrena detaljer som lädret vid spännena. Matchar grymt bra till stalltäcket ovanför dessutom. Gillar även nylonmönstret och färgerna allt bara klickar och det finns knappt ord för hur mycket jag gillar det. Tack Hööks för denna snygga grimman.
 
 
 
Allroundschabrak Gold Medal 279:-
Snyggt schabrak som gör att du syns i mängden, Skulle lätt kunna rida varje dag i detta schabrak och älskar verkligen 'randen' med den snygga texten som gör det hela så fint. Min favoritfärg är det rosa, Inte bara för att jag älskar rosa utan också för att det är den ända som sticker ut med 2 färger och det är 2 snygga färger som matchar.
 
Piggborste Magic Brush 39:-
Är inte detta världens snyggaste magic brush? 3 Snygga färger som dessutom stödjer rosa bandet, För varje såld borste skänker hööks 8 sek till rosa bandet som hjälp. Gillar färgerna, designen och att borsten är den bästa borsten i min ryktlåda/väska.
 
 
 
Stigbyglar Soft'Up Lite Freejump 1 690:-
Snygga och väldigt säkra stigbyglar i härliga färger som mintgrön, Gul och Orange. Gillar de flesta färger och just dessa är endast för dom under 60 kg vilket är liiite dåligt men men dom är bra och snygga så det går an för mig som KAN ha dom men riktigt tråkigt för er som inte kan, Lider med er.
 
 

Kommentera här: